Heerlijk lunchen in de middag en een geweldig 3 gangen menu in de avond!

ONS RESTAURANT

Hotel Au Bon Accueil staat ook bekend als een uitstekende plek om te lunchen en dineren. Elke avond serveren wij aan onze gasten een overheerlijk 3 gangen menu, maar zelfs als u niet bij ons verblijft bent u ontzettend welkom om ook bij ons te komen dineren! Zo heeft u de kans om de gezellige “Au Bon Accueil” ervaring mee te maken terwijl u geniet van een heerlijke maaltijd in ons sfeervolle restaurant en een drankje in onze gezellige bar.

Wij vragen u wel vriendelijk om, mits mogelijk, van tevoren bij ons te reserveren, dit voorkomt teleurstelling.

Bel ons dus gerust, zo kunnen wij u gelijk vertellen wat er die avond op het menu staat! Wij kunnen ook rekening houden met eventuele diëtaire wensen en allergiën, zolang u dit bijtijds vermeld.


ONS TERRAS

Onze lunchkaart van 12u tot 14u ‘s middags

Ook ‘s middags kunt u prima bij ons terecht! Ons terras is geopend van 12:00 uur ‘s middags tot 19:00. Hier kunt u zowel in de zon als in de schaduw genieten van een drankje of iets te eten, onder het genot van het prachtige uitzicht.

Daarnaast is er voor de fietser ook genoeg te zien qua fietshistorie in ons museum, met een enorme verzameling aan wielershirts, waaronder enkele van bekende fietsers! Voor de kinderen (en volwassenen uiteraard evenzeer) is er ook een tafeltennis tafel en een tafelvoetbal tafel ter vermaak.

U bent van harte welkom om uitgebreid te komen lunchen bij ons! Tussen 12:00 en 14:00 hebben wij een speciale lunchkaart, die u rechts kunt bekijken. U kunt kiezen tussen enkele gerechten of een meergangen menu.

Maar ook later op de dag hoeft u niet te vrezen bij ons! Wij serveren de gehele middag eten en simpele snacks, bijvoorbeeld panini’s, sandwiches, omeletten en vanaf 16:00 uur uiteraard ook ons befaamde pasta buffet.

U KUNT DIRECT BIJ ONS RESERVEREN VIA

+33 (0) 4 76 80 06 72