KAMERS & PRIJZEN

Het Hotel heeft 26 kamers en 59 bedden. De kamers zijn authentiek Frans, voorzien van nieuwe bedden en in de meeste gevallen nieuwe badkamers. De komende jaren zullen we hierin blijven vernieuwen en investeren. Verder heeft het hotel een restaurant, veranda met prachtig Michelin-uitzicht, twee terrassen, een gezellige lounge, drie bars waarvan een heuse ‘feestgrot’.

Birds eye view of the hotel! #cyclinglife #alpes #cycling #alpedhuez #dronephotography #drone

Naast dit alles is ook rekening gehouden met de specifieke wensen van de zomer- en wintergast, zoals: een opslag voor de skispullen, een bewaakte fietsenstalling voor meer dan 60 fietsen, een grote tuin met buitenbar en een heus ‘fietsmuseum’ met zithoek en tv-scherm. Vele mooie sportmomenten zijn hier al op de voet gevolgd. In ons fietsmuseum vindt u foto’s en krantenknipsels van 100 jaar Tour de France en hangen vele gesigneerde tricots van helden van nu en weleer.

Winter

Half pension: €62,- P.N.P.P.*

Zomer

Half pension: €76,-P.N.P.P.*

 

* Prijs per nacht per persoon

* Bij eenpersoonsgebruik van de kamer geldt een toeslag van €10,- per nacht.

* Voor kinderen jonger dan 12 jaar geldt een korting van 30%, indien zij slapen op de kamer van de ouders.

* Halfpension; ontbijt, pasta buffet (zomer) en uitgebreid 3-gangendiner.

* Het pasta buffet wordt geserveerd tussen 16 en 18 uur. Het buffet omvat een saladebuffet, twee soorten pasta, twee soorten sauzen en vaak een extra ‘special van de dag’.

* Toeslag voor diners op Eerste Kerstdag en Oud & Nieuw € 7,50 p.p. per diner

Groepen

Door de ligging en de zeer flexibele instelling van het team is Hotel Au Bon Accueil ook uitermate geschikt voor groepen. Families, vrienden, bedrijven, verenigingen, iedereen zal zich hier prima thuis voelen. Het vrijblijvende programma en onze unieke locatie maken het mogelijk dat de groep tijdens maaltijden en thema- en feestavonden ook echt alleen met elkaar kan zijn. Wij kunnen groepen herbergen tot ongeveer 60 personen. Tevens beheren wij nog een chalet voor maximaal 14 personen (meer informatie over Chalet Les Ecrins vindt u onder ‘Andere Accommodaties’).