Kom langs bij het gezelligste hotel in de Franse Alpen!

Hotel Au Bon Accueil

Ons gezellige berghotel is gelegen aan de rand van het prachtige, meer dan 230 km grote, skigebied ‘Les 2 Alpes’ (www.les2alpes.com). Een gebied dat door zijn hoogte (3.600 m) zeer sneeuwzeker is, jaarlijks 300 dagen zon heeft en zowel geschikt is voor de beginner als de gevorderde skiër. Het hotel bevindt zich op 3 km van de skilift. De weg is makkelijk te rijden en bij de lift is een ruime parkeergelegenheid. Voor gasten is er, indien gewenst, een privéshuttle service vanuit het Hotel naar de lift en weer terug.

Met de extra’s die het Hotel regelmatig organiseert, zoals fakkeltochten, een kampvuur en après-ski in de eigen ‘feestgrot’, wordt uw verblijf een waar winterfeest. Wij kunnen voor u alles uit handen nemen, zoals; het helpen bij het reserveren van ski- en/of snowboard lessen, het regelen van de pas en assistentie bij het huren van het juiste materiaal.

LES DEUX ALPES: Ski paradijs

Les 2 Alpes is naast een skiparadijs ook ideaal voor snowboarders. Bijna elk jaar wordt het WK Snowboarden hier georganiseerd. Naast de vele (offpiste) afdalingen is er een echt snowpark op 2.600 m, bestaande uit; een half-pipe, axe-pipe, big-air, slope style, hand rail, en free-cross… Ook voor de niet-boarder een gezellige bezienswaardigheid door de vele demonstraties en muziek. Het skigebied is goed bereikbaar en toegankelijk voor iedereen dankzij een perfect uitgekiend transportnetwerk. Elk jaar komen er nieuwe liften bij om van alle nieuw ‘ontdekte’ stukken sneeuw te profiteren. Er is 1 ondergrondse trein op 3.200 m, 6 gondelliften, 23 stoeltjesliften en 20 sleepliften. Het uit de jaren ’50 daterende skidorp Les 2 Alpes is nog in skistijl gebouwd met gebruik van veel hout en natuursteen. Het heeft vele bars en restaurants, ook aan de piste, en er vinden zowel ’s zomers als ’s winters regelmatig leuke activiteiten en evenementen plaats.

MAKKELIJKE SKIVERHUUR

Tevens kunt u, door de samenwerking die het Hotel heeft met Milou Sports in Les 2 Alpes, uw ski- en/of snowboardspullen gratis danwel tegen een kleine vergoeding in het skigebied stallen. Dus: geen gesleep en makkelijk lopen! Nog beter: als u van tevoren de benodigde informatie doorgeeft kunnen wij voor u regelen dat uw ski- en/of snowboardspullen al voor u klaarliggen bij de skiverhuur!

Op een 6-daagse skipas van Les 2 Alpes kunt u ook één dag naar Alpe d’Huez en één dag naar Serre Chevalier. Alpe d’Huez is slechts een half uur rijden. U kunt ook met de bus of zelfs per helicopter!

De kaart van het skigebied van Les Deux Alpes

De kaart van het skigebied van Les Deux Alpes